torstai 13. joulukuuta 2012

Joulumyyjäiset

Torstaina 29.11-12 osallistuimme Salossa järjestettyihin joulumyyjäisiin, jonne valmistimme itse omia tuotteitamme ja pääsimme myymään niitä. Mielestäni tilaisuus oli ihan loistava, enkä ymmärrä miksei kaikki luokaltamme halunneet lähteä kokeilemaan olisiko joku kiinnostunut omista tuotteistamme. Ainut hankaluus tuntui muodostuvan tuotteiden hinnoittelussa, oli tosi hankalaa hinnoitella omaa työtään!

Koulupäivät matkoineen venyivät muutaman kerran 12 tuntisiksi kun tein tuotteita valmiiksi. Tein kahdella eri printillä tyynyjä ja pussukoita. Tyynyjä valmistui eri kokoisina muistaakseni yhdeksän kappaletta ja vetoketjullisia pussukoita kolmetoista. Halusin tehdä paljon valmiiksi, koska samalla harjoittelin teollisuusompelukoneiden käyttöä, sillä aiemmat kokemukseni ompelusta olivat aika vähäiset. Tai oikeastaan olemattomat..

Tuotteemme saimme laittaa esille omaan mökkiin, jotka kuljetettiin Turusta. Tapahtumaan oli kutsuttu ilmeisesti paljonkin ihmisiä ja tarjolla oli puuroa ja mehua. Otimme luokkalaistemme kanssa tavoitteeksi sen että saisimme edes yhden tuotteen myydyksi. Muut olivat tehneet tyynyjen ja pussukoiden lisäksi paitoja, laukkuja, keittiöpyyhkeitä ja joulukortteja. Myyjiä oli myös muilta aloilta ja esillä oli paljonkin erilaisia tuotteita.

Myyjäisissä oli lopulta melko hiljaista ja tuntui että ajankohta ei ollut paras mahdollinen, sillä se oli arkipäivä ja aamulla klo 8-12. Parempi vaihtoehto olisi ollut iltapäivä, tai viikonloppu jotta ihmisiä olisi päässyt enemmän paikalle.
Päivä oli kuitenkin tosi kiva ja olin itse tyytyväinen siitä mahdollisuudesta, että pääsin viemään ensimmäistä kertaa omat tuotteet esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti