perjantai 23. marraskuuta 2012

Alku.

Tarkoituksena olisi kirjoittaa tähän blogiin koulutehtäviä. Tällä hetkellä on vaikeaa kuvitella, että julkaisisin täällä muuta kuin pakollisia tehtäviä. En miellä itseäni bloggaajaksi. Ainakaan vielä -olemattomalla kokemuksella.
Keskiviikkona saatiin kuvallisen ilmaisun tunneilla tehtävä, joka liittyy vesileikkuuseen www.vesileikkuu.blogspot.fi ja kirjoitimme aiheesta kulttuurit kuvastimessa. Ryhmässä kirjoitimme isolle paperille aiheita, joista olemme kiinnostuneita ja niistä valittiin kolme itseään eniten kiinnostavaa aihetta. Aiheet harhaili jonkin verran annetun otsikon ulkopuolelle, kun yritimme keksiä mikä voisi inspiroida.
Ensi keskiviikkoon mennessä tulisi olla valittuna kolme teemaa ja tuntuu etten osaa päättää niitä. Listasin kuitenkin joitain asioita mitkä tuntuvat inspiroivilta: vanhat kaupungit, mukulakivet, toivomuskaivot, sekä modernit sisustus- ja muotilehdet. Vielä en tiedä miten noista aiheista saisin kasaan 100 luonnosta, ehkä pitäisi jo alottaa että tulisi valmista joku päivä. Ongelma on että tykkään tehdä liian tarkkaan, siististi ja hyvin heti kaikki tehtävät. Täällä koulussa joutuu harjottelemaan nyt toisenlaista tekemistä sitten.
Kuvallisen ilmaisun seuraavilla tunneilla esitellään minkä tuotteen tai jutun haluaisi mahdollisesti tehdä ja se voi olla esimerkiksi korusarja, matto, valaisin tai tuoli. Sitä ennen pitäisi vielä kerätä tietoa kirjoista ja netistä.
Alkuun pääseminen tuntuu hankalimmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti