sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Printtisuunnittelijat osa3, KAKSITVÅDesigner duo Marjo Kuusinen ja Piia Keto ovat henkilöt KAKSITVÅ tuotemerkin takana. He aloittivat vuonna 2005 ja toimivat Helsingissä. KAKSITVÅ valmistaa vaatteita, koruja, asusteita ja laukkuja. Tuoteperhe sisältää myös astioita, tyynyjä ja sisustustarvikkeita.
He valmistavat tuotteensa pääosin Suomessa ja käyttävät tuotannon ylijäämäkankaita, sekä kierrätysmateriaaleja aina kun se on mahdollista. Eettiset arvot ovat heille tärkeitä niin materiaalivalinnoissa kuin mallistojen tuottamisessakin.


KAKSITVÅn henki syntyy suunnittelijoiden särmikkyydestä, huumorista ja suomalaisesta aitoudesta. Inspiraatio suunnitteluun tulee kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu: vanhoista ja uusista ystävistä sekä ­­seikkailuista maailmalla ja elämästä Helsingin kaduilla. Tunteiksi käännettyinä KAKSITVÅN tuotteet olisivat puoliksi onnistumisen iloa ja puoliksi vahingon iloa.
Löysin omista kuvistani PMMP:n keikkakuvan, joka on otettu Naantalin Kaivohuoneelta 18.8-12. Lainaus sivuilta KAKSITVÅ: Holiday banana” started as a clothing project for singer duo Paula Vesala and Mira Luoti from PMMP, but was added as an extra collection for the spring/summer 2012. It's all about being crazy, and free-spirited summer fun!

Kuvat Googlen kuvahausta. 
Esimerkki hakusanoja joita käytin: Kaksitvå, kaksitvå products/prints/design/helsinki/collection

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti