torstai 23. toukokuuta 2013

Tuotekuvaukset Roomassa

Tänään sain kaikki valmiit tuotteet vietyä Elenalle töihin. Minikokoelman viimeisteli tuotekuvaukset, joita lähdimme suorittamaan kaupungille. Meidän onneksi aamupäivällä oli yli tunnin verran aurinkoista, joten saimme kuvat otetuksi hyvässä valossa.

Mietimme mihin menisimme kuvaamaan ja halusin ensin käydä kokeilemassa kuvausta suihkulähteen reunalla.
Hain siis paikkoja, jollaisia ei Suomesta löydy.
Seuraavaksi kuvaustaustaksi halusin Colosseumin, sillä ajattelin että se sopisi tuotteiden värimaailmaan taustaksi ja muutenkin. Elena kysyikin, eikö Colosseum taustana ole vähän kliseinen, mutta itse en nähnyt asiaa niin. Kun on mahdollisuus hyödyntää jotain niin huikeaa rakennusta, niin halusin sen tehdä.
En osannut karsia montakaan tuotekuvista pois, vaan laitoin lähes kaikki vaihtoehdot.

Onneksi ehdimme ottaa kuvat, sillä myöhemmin päivällä alkoi sade ja illalla ukkosti.

Nyt jo ajatuskin tuntuu epätodelliselta -tuotekuvaukset Colosseumin edustalla!Kuvasin muuten vain ihanan näköistä katumaisemaa työpaikan läheltä.


Lisäsin nyt kuvia myös illasta kotoa, kun satoi ja ukkosti. Otin oikeasti noin sata kuvaa taivaasta, kun yritin tallentaa salamointia. Yksikään ei kuitenkaan onnistunut, joten kuvasin sitten vesisadetta. Olen aina pitänyt ukkosesta ja salamoinnista ja oli ihanaa istua ulkona, kun ilma oli melko lämmin vaikka satoi kaatamalla.
1 kommentti: