sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Viimeinen päivä

Paljon olisi vielä kirjoitettavaa, mutta aika on mennyt niin nopeasti etten ole ehtinyt tätä päivitellä.
Ystäväni Heini saapui Roomaan torstaina ja olemme viettäneet kivan viikonlopun täällä!
Viimeinen työpäiväni Elena Kihlmanilla oli myös torstaina. Työharjoittelu sujui kuitenkin kokonaisuudessaan erittäin hyvin, joten voi olla että palaan Roomaan jo joulukuussa töihin.. Ja on myös mahdollista, että jatkamme Elenan kanssa yhteistyötä myös kesälomani jälkeen.

Kävimme myös Heinin kanssa katsomassa työpaikkaani ja Elena kertoi, että yksi minikokoelmani meikkipusseista oli myyty heti toisena päivänä! Aika huikea fiilis, kun oma tuote on ylipäätään ollut design liikkeessä myynnissä ja että joku on vielä ostanut tuotteen heti.

Riitta opetti minulle viimeisellä viikollani lasitöitä ja sainkin itse suunnittelemani työn valmiiksi eilen. Ajattelin päivittää siitä prosessista jutun myöhemmin, kunhan ehdin.

Eilen olimme viettämässä viimeistä iltaa Trasteveressä. Kävelimme pitkin ihania pieniä katuja, jotka olivat täynnä ravintoloita. Alue oli kaunis iltavalaistuksessa. Myöhemmin kävelimme vielä muutaman nähtävyyden edustalta, jotta sain kuvia Roomasta iltavalaistuksessa.
Nyt lähdemme Heinin kanssa viettämään viimeistä päivää Grottaferratan vieressä olevaan kaupunkiin Frascatiin. Pakkaaminen on vielä vaiheessa, enkä jotenkin ymmärrä että lähtö Suomeen on tänään!

Vaikea kuvailla muutamalla sanalla millainen matka on ollut.. Ihana ja opettavainen nyt ainakin!

Roomaa ja Grottaferrataa tulee tietysti ikävä, mutta on ihanaa palata kotiin välillä.

Viimeinen työpäivä.

Heinin kanssa kotona Grottaferratassa.

Valmis lasityö! Kirjoitan vaiheista myöhemmin.

Ihana prinsessasänkyni!
Riitta opetti minua myös kutomaan. Kuva on ´hieman´ lavastettu, sillä pöydällä olevat  sukat on Riitan kutomat ja  ne ovat tavoitteena minulle. Oikeita sukkia ei syntynyt tällä reissulla, ehkä sitten ensi kerralla..

Riitta, Francesco ja Heini Trasteveressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti